Wij zijn Sit & Heat

Bij Sit & Heat maken wij elke dag de wereld een stukje duurzamer. Plekje voor plekje. Met onze verwarmde terraskussens, plofkussens en stadionstoelen dragen wij bij aan het energiezuinig verwarmen van mensen. In de afgelopen paar jaar zien steeds meer horecalocaties en stadions deze manier van verwarmen ook wel zitten en zijn we daarom enorm hard aan het groeien.

Vacatures Team F

Wat je over deze functie moet weten

Ja, die groei dus. Daar hebben we hulp bij nodig. Heel graag van iemand die klaar is om in een hele leuke en turbulente werkomgeving te starten. Het is een rijdende trein, dus jij bent de persoon die taken zelf durft op te pakken. Je bent proactief in het halen en brengen van informatie en vindt het fijn om vrijgelaten te worden en zelf beslissingen te nemen. De functie is namelijk een echte mengelmoes van projectmanagement, eventmanagent, marketing & communicatie en administratie. Super divers en uitdagend en uiteindelijk mag jij zelf kiezen in welke richting jij wilt groeien als het bedrijf ook verder groeit.

 

Hoe een werkweek er voor jou uitziet

Op maandag help je Roel met het uitzoeken welke horecaondernemers in Limburg hij het beste kan bezoeken op basis van terrasgrootte en locatie. Dinsdag brainstorm je met Jeroen voor het opzetten van een plan om agenten aan te trekken voor de buitenlandse markten en werkt dit verder uit. Op woensdag zit je samen met Jorg om te bepalen hoe de stand op de Horecava eruit moet komen te zien en welke actie jij denkt dat die dag het beste zal werken om zoveel mogelijk potentiële klanten op onze stand te krijgen. Op donderdag ga je op pad om op een aantal klantlocaties foto’s te maken voor onze nieuwe website en folders en spreek je met onze klanten over welke dienstverlening ze graag in de toekomst zien. Op vrijdag verheug jij je op de gezellige vrijdagmiddagborrel, maar eerst heb je nog een call met onze agent in Londen over een grote opdracht bij Harrods en werk je het plan uit hoe we onze Duitse distribiteur gaan ondersteunen in zijn marketing uitingen.

 

Wat wij denken dat handig is om te hebben voor deze functie:

• HBO werk- en denkniveau

• Veel verantwoordelijkheidsgevoel

• Goed kunnen communiceren met zowel collega’s en klanten

• Ook in het Engels goed kunnen praten over terraskussens en stadionstoelen

• Planningen kunnen maken én jezelf en anderen eraan kunnen houden

• Horeca-ervaring aan de juiste kant van de bar

• Een mogelijke talenknobbel voor Duits of Frans

 

Hoe jouw toekomstige collega’s onze werkomgeving omschrijven in 1 zin:

Roel – “Gezellig, hard werken en veel leren. Geen dag is hetzelfde.”

Bram – “Turbulent maar enerverend, je groeit net zo hard als het bedrijf.”

Jochem – “De leukste bedrijfsuitjes en leuke pauzes. Dan werk je graag hard.”

Jeroen – “Open en direct, iedereen is gelijk en kan groeien naar de functie die hij/zij wil hebben.”

Jorg- “We stellen ons met veel dingen flexibel op om iedereen in ons team te kunnen verwelkomen.”

Teddy- “Gezellige fijne sfeer. Ruimte om te leren en om te laten zien wat ik kan. Echt een leuk team. We doen het echt samen.”

Solliciteer direct!

Of heb je vragen?

Stuur een mail naar
info@selectieteam.nl

Whatsapp naar
06 20 33 93 93 

Bel naar
06 20 33 93 93