Wij zijn Team F

Wij zijn niet alleen Team Flexibel, maar ook Team Fris, Fast, Fanatiek, Functioneel en Fair. Met andere woorden; we Fixen graag Fantastische dingen voor Fascinerende ondernemers. De F van Team F staat voor veel meer dan alleen Flexibel. 

Wij houden van een uitdaging en al onze teamleden vinden het leuk om ondernemers te helpen. Ons motto is dan ook; wanneer je iets leuk vindt ben je daar goed in en anders zorg je wel dat je daar goed in wordt.

Team F logo

Vacatures Team F

Ben jij de nieuwe tekstuele topper bij Team F?

Combineer jij altijd precies de juiste woorden om zo een fantastisch verhaal neer te zetten? Krijg jij energie van het creëren van creatieve teksten? Begrijp jij wat de ander bedoeld om zo wensen in vervulling te laten komen? En, ben jij misschien nog student? Of juist op zoek naar werkervaring? Dan ben jij misschien wel de nieuwe tekstuele topper bij Team F.

Werken bij Team F(antastich)

Bij Team F fixen we realisatie van groei voor andere ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat we hen kunnen ontzorgen in verschillende taken. Met ons veelzijdige en transparante team leren we enorm veel van elkaar. En, nog belangrijker: je mag altijd doen wat jij leuk vindt om te doen. Binnen Team F hebben we een veelzijdige pool aan jonge talenten. Hierdoor hangt er een open sfeer waar veel ruimte is om te leren, maar ook om gezellig bij te praten over afgelopen weekend. 

Bij Team F worden jouw talenten optimaal ingezet. We zorgen ervoor dat je anderen helpt met jouw talenten, maar we zorgen er ook voor dat jij je kan ontwikkelen. Team Fantastische Feedback Fixers. 

Jij bent goed in het fixen van

  • teksten waar men tot de laatste zin vol met aandacht zit te lezen;
  • het opzetten van een contentplanning;
  • het uitwerken van deze contentplanning door jouw schrijftalent;
  • communicatie met collega’s om samen tot toffe ideeën te komen;
  • het blijven ontwikkelen van jouw talenten;
  • de meest droge grappen door jouw creatieve woordspeling; 
  • het inbrengen van nieuwe ideeën;
  • het realiseren van groei; voor zowel de klant als Team F als jouzelf.

 

Kan jij je hier wel in vinden? Stuur dan vooral jouw motivatie en cv naar ons op!

Solliciteer direct!

Of heb je vragen?

Stuur een mail naar
info@selectieteam.nl

Whatsapp naar
06 20 33 93 93 

Bel naar
06 20 33 93 93