VIND DE VERBINDING MET JONG TALENT EN BEREIK JE DOELEN

Meld je aan als opdrachtgever
Ik zoek young professionals op het gebied van:
Sales
Finance
Als Selectieteam koppelen we jou aan de beste en bovenal best passende student of starter. Op deze manier bieden we extra handen op maat zodat jij als ondernemer jouw doelen beter en sneller kunt bereiken. Door onze werkwijze zijn we in staat de meest gemotiveerde studenten en starters te selecteren. We begeleiden ons jong talent gedurende het hele traject en leren ze persoonlijk kennen door middel van meerdere persoonlijkheidstesten en 1-op-1 gesprekken. Alleen op deze manier kunnen we de perfecte match tussen opdrachtgever en student of starter creëren en helpen we jou waar nodig.
Persoonlijk
Betrokken
Ambitieus

Procedure

Meld je via onderstaand contactformulier aan als opdrachtgever. Wij nemen contact met je op en gaan met je in gesprek over eventuele opdrachten waar je extra handen bij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan over extra ondersteuning van jouw sales of finance accountmanager of over het nabellen van leads. Vervolgens zoeken wij daar de best passende student bij en begeleiden hem of haar tijdens het hele traject.

KLINKT INTERESSANT TOCH?

Vul dan het contactformulier in. Dan gaan we in gesprek en gaan we op zoek naar de juiste ambitieuze student voor jouw organisatie.

MELD JE AAN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP.
Meld je aan als opdrachtgever

Deze bedrijven zijn je voorgegaan...

Dit team gaat voor je aan de slag...

 • David

  Het teamgevoel staat bij mij op nummer 1. Ik vind het leuk om met het team aan de slag te zijn. Door samen resultaat te halen en dit samen te vieren voel ik mij echt onderdeel van Selectieteam. Elke dag ga ik weer met plezier naar kantoor om met het team aan de slag te mogen zijn.

  Nikita

  Van salestrainingen tot leuke activiteiten met het team. Je doet een hoop ervaring op in de sales en verbetert de communicatieve vaardigheden. Selectieteam daagt je voortdurend uit.Daarnaast zorgt de saamhorigheid binnen het team altijd voor een prettige en gezellige werkomgeving.

 • Reinier

  Wat ik tof vind aan Selectieteam is dat er echt ruimte ligt om te ontwikkelen in bijvoorbeeld sales, finance of communicatie. Zo worden er toffe trainingen gegeven en kijken we als team hoe we een bepaalde opdracht beter kunnen aanpakken. Op deze manier doe ik toffe ervaringen op naast mijn studie!

  Karsten

  Mijn ervaring met Selectieteam is enorm positief. Ik kwam zonder enige kennis of ervaring hier werken en ik ben erg warm ontvangen. De persoonlijke begeleiding is uitstekend. Ik kan altijd bij iemand terecht en ik heb veel constructieve feedback gekregen. Echt een aanrader aan iedereen die geïnteresseerd is in sales!

 • Ruben

  Sinds ik bij Selectieteam ben begonnen heb ik enorm veel geleerd, de coaching van Reinier en David heeft mij heel erg geholpen in het ontwikkelen van mijn sales vaardigheden. Ook is Selectieteam een hele leuke en gezellige werkplek!

  Xander

  Selectieteam pakt het op een andere manier aan om bedrijven toch te helpen aan ondersteunend personeel. De studenten krijgenrelevante werkervaring, ontwikkeling en begeleiding. Bij Selectieteam voel ik me echt betrokken in het team. Het fijne is dat het flexibel en super gezellig is, dus zeker een aanrader!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram