Doe relevante werkervaring op en ontwikkel jezelf als YOUNG PROFESSIONAL

Ik zoek werk
Mijn studie is gerelateerd aan:
Sales
Finance
Bij Selectieteam doe je relevante werkervaring op en ontwikkel je jezelf op persoonlijk gebied, waardoor je zelfverzekerd de arbeidsmarkt op kan. We bieden een selecte groep studenten en starters relevante betaalde werkervaring aan én bieden een persoonlijk ontwikkeltraject en begeleiding aan. Ontwikkel als young professional én heb een streepje voor in het werkveld.
Persoonlijk
Betrokken
Ambitieus

Procedure

Wanneer je bent geselecteerd voor ons programma geven we voordat je aan de slag gaat ongeveer vijf trainingen waarbij je vakinhoudelijke kennis opdoet. Daarnaast leren we jou en leer jij jezelf beter kennen aan de hand van verschillende persoonlijkheidstesten en 1-op-1 gesprekken. Op basis daarvan koppelen we je aan een van onze opdrachtgevers. Tijdens jouw tijd bij onze opdrachtgever bieden we doorlopend begeleiding door middel van meetings met intervisie. Zie ons als jouw sparringpartner of oudere broer, die je binnen het hele traject begeleidt en ondersteunt.

KLINKT INTERESSANT TOCH?

Meld je dan aan voor de selectieprocedure. Wij selecteren alleen de meest ambitieuze en serieuze studenten en starters om ze vervolgens volledig te begeleiden terwijl ze aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers.

MELD JE AAN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP.
Ik zoek werk

Ga aan de slag bij...

ervaringen

 • David

  Het teamgevoel staat bij mij op nummer 1. Ik vind het leuk om met het team aan de slag te zijn. Door samen resultaat te halen en dit samen te vieren voel ik mij echt onderdeel van Selectieteam. Elke dag ga ik weer met plezier naar kantoor om met het team aan de slag te mogen zijn.

  Nikita

  Van salestrainingen tot leuke activiteiten met het team. Je doet een hoop ervaring op in de sales en verbetert de communicatieve vaardigheden. Selectieteam daagt je voortdurend uit.Daarnaast zorgt de saamhorigheid binnen het team altijd voor een prettige en gezellige werkomgeving.

 • Reinier

  Wat ik tof vind aan Selectieteam is dat er echt ruimte ligt om te ontwikkelen in bijvoorbeeld sales, finance of communicatie. Zo worden er toffe trainingen gegeven en kijken we als team hoe we een bepaalde opdracht beter kunnen aanpakken. Op deze manier doe ik toffe ervaringen op naast mijn studie!

  Karsten

  Mijn ervaring met Selectieteam is enorm positief. Ik kwam zonder enige kennis of ervaring hier werken en ik ben erg warm ontvangen. De persoonlijke begeleiding is uitstekend. Ik kan altijd bij iemand terecht en ik heb veel constructieve feedback gekregen. Echt een aanrader aan iedereen die geïnteresseerd is in sales!

 • Ruben

  Sinds ik bij Selectieteam ben begonnen heb ik enorm veel geleerd, de coaching van Reinier en David heeft mij heel erg geholpen in het ontwikkelen van mijn sales vaardigheden. Ook is Selectieteam een hele leuke en gezellige werkplek!

  Xander

  Selectieteam pakt het op een andere manier aan om bedrijven toch te helpen aan ondersteunend personeel. De studenten krijgenrelevante werkervaring, ontwikkeling en begeleiding. Bij Selectieteam voel ik me echt betrokken in het team. Het fijne is dat het flexibel en super gezellig is, dus zeker een aanrader!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram